Over SimpelBijles

SimpelBijles is een jong klein bedrijf met ervaren docenten. Daardoor kunnen we professionele bijlessen en trainingen geven tegen een zeer scherpe prijs.

Persoonlijke aandacht, geduld, vertrouwen en structuur. Dat is waar SimpelBijles voor staat. Daarnaast zijn we zeer flexibel en is maatwerk altijd mogelijk.

Tom Zonneveld

Tom is de oprichter van SimpelBijles en verzorgd de meeste bijlessen. Hij heeft gestudeerd aan de TU Delft en de Universiteit Leiden en heeft een brede kennis van alle exacte vakken en een goede basiskennis van veel andere vakken.

Tom heeft al ruim 10 jaar ervaring met het geven van bijles, examentraining, Citotraining en huiswerkbegeleiding. Hij heeft bij elkaar meer dan 150 leerlingen geholpen met allerlei vakken.

Rick Bijleveld

Rick is, nadat hij de HAVO heeft afgerond, begonnen met de PABO. Het lesgeven beviel hem fantastisch, alleen alle zaken daarom heen niet. Vanaf die tijd heeft hij wel al bijles gegeven aan meerdere leerlingen.

Momenteel is hij bezig met de HBO opleiding Social Work. Daarin heeft hij ook ervaring opgedaan met bijles en huiswerkbegeleiding geven aan kinderen en jongeren met een moeilijke thuissituatie. 

Rick heeft een goede kennis van alle basisschoolvakken en van de middelbare school vakken Nederlands en Engels. Daarnaast heeft hij een goede basiskennis van veel andere vakken.

SimpelBijles

SimpelBijles is onderdeel van Lokaal van Zeewolde VOF

KvK nummer: 82864675
IBAN: NL34 RBRB 8836 9890 63
t.n.v. Lokaal van Zeewolde
BTW: NL862634131B01

Telefoon: 0643492463
Email: info@simpelbijles.nl

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Scroll to Top Secured By miniOrange